Konzultacije

Iako se astrološko znanje može popularizirati stručnim člancima i odgovorima na komentare čitatelja, ono se više od svega treba dokazati putem konzultacija s klijentima. Zadovoljan klijent najvažniji je ideal na kojem treba graditi savjetodajno djelovanje, a naša višegodišnja praksa i preporuke najbolji su dokaz da svoj posao obavljamo na pravi način (više o pristupu možete pročitati na sljedećem linku).

Kada čovjek krene u potragu za astrološkim uslugama, najbitnije je naći astrologa od iskustva i cijena tu nije toliko bitna koliko rezultat. Primjerice, ako je cijena jedini kriterij, možete dobiti tumačenje koje nije ništa drugo nego općeniti tekst prepisan iz “astroloških kuharica”.

S vremenom je obraćanje astrologu za savjet postalo normalna stvar u planiranju života, tako da su nekad striktno astrološki pojmovi kao što su horoskop rođenja (natalni), godišnji horoskop (procjena mogućnosti unutar godine dana) ili pak usporedni horoskop (razmatranje sukladnosti dvije osobe) utrli put u našu svakodnevicu. No, treba imati na umu da je riječ o općim horoskopima kojima je zadatak otkriti i procijeniti potencijal osobe, vremenskog razdoblja ili kvalitetu međuljudskog odnosa.

Nema sumnje da opći horoskopi mogu zadovoljiti radoznalost osobe koja se prvi put susreće s astrologijom, ali kada se dogodi da trebate odgovor na jasno postavljeno pitanje, tada njima nećete biti posve zadovoljni.

Budući je cjenik baziran na jednom pitanju osnovne cijene 15 EUR, odlučili smo ponudu učiniti još povoljnijom. Dakle, ako naručite dva pitanja cijene 30 EUR, odgovor na treće pitanje dobit ćete besplatno. Istim slijedom, ako se odlučite naručiti tri pitanja cijene 45 EUR, tada ćete dva dodatna odgovora dobiti besplatno. Plaćanje se obavlja kreditnom karticom putem sigurnog, svima poznatog PayPal servisa i to na način da kliknete na gore naznačene linkove.

Ono što dodatno trebate učiniti jest da osmislite pitanja. Pismo s pitanjima, opisom problema i obaveznim astrološkim podacima kao što su točan datum, vrijeme i mjesto rođenja pošaljite tako što ispunite obrazac pri dnu ovog teksta.

Nakon primljene uplate započinjemo s astrološkim radom, a odgovore na pitanja šaljemo emailom.

Astrolozi Tedi Viškanić i Edita Goldstein

Napomene: Svi horoskopi (natalni, godišnji i usporedni) imaju jedinstvenu cijenu od 45 EUR. Tedi Viškanić radi analize u pisanom obliku, a Edita Goldstein i putem telefona, odnosno putem Skype-a. Za opcije plaćanja koje nisu PayPal, moguć je dogovor.