Besplatni astrološki savjeti

S obzirom da je Jupiter danas 24. studenog u 4:43 sata (GMT) ušao u Strijelca, znak svog sjedišta (što svakako treba proslaviti), vrijeme je zrelo da ovaj blog započne s kakvim oblikom društveno korisnog rada. Razmišljajući što bih mogao učiniti u to ime, pomislih kako bi bilo idealno ponuditi astro savjete.

Naravno, postoje i uvjeti. Kako pitanja mogu biti različita i najčešće su osobne ili edukacijske naravi, laganu prednost dajem ovim drugima. Dakle, ukoliko postavljate osobno pitanje, na njega će biti odgovoreno u nešto kraćoj formi i nećete moći postaviti više od jednog pitanja. S druge strane, postavite li upit o samoj astrologiji (pitanje astrološke problematike), bit će mu posvećeno više mjesta, a moći ćete pitati i više puta.

Vrlo je poželjno da pitanje bude konkretno. Postavite li primjerice pitanje tipa “što me čeka u životu”, tretirat ću ga kao šaljivo pa ću najvjerojatnije tim tonom i odgovoriti na njega. Uz osobno pitanje, neophodni su i vaši točni podaci (datum, vrijeme i mjesto rođenja).

Dopuna: Zainteresirani za besplatne astrološke savjete nek obavezno pročitaju sljedeće – Nema više privatnih savjeta.

Oglasi

One thought on “Besplatni astrološki savjeti

Komentari su isključeni.