Vegetarijanstvo i predrasude

Naše je stajalište kako pravilna vegetarijanska prehrana pruža adekvatne količine nutrijenata, zdrava je i donosi prednosti u prevenciji i liječenju određenih bolesti. Isto tako pravilno planirana veganska prehrana prikladna je za sve životne stadije, uključujući trudnoću i dojenje te zadovoljava prehrambene potrebe dojenčadi, djece i adolescenata.

opširnije na Astrogold-u…

Oglasi

One thought on “Vegetarijanstvo i predrasude

  1. Nedavno objavljan članak u Jutarnjem živo me podsjetio na neka srećom prošla vremena kada smo na staroj cesti Rijeka -Zagreb nailazili na od ulja sjajna, pečena tijela janjaca i prasića koja se okreću tik uz glavnu prometnicu 😦

    No, bezmesna ponuda nije se poboljšala niti u najrazvijenijoj turističkoj regiji u Istri. Iako se dobro sjećam da su hoteli u Poreču među prvima imali meni za vegetarijance, međutim sa srozavanjem koječega i ta ponuda je ostala na onoj razini od prije petnaestak godina.

    U restoranima se ponuda svodi na priloge, odnosno povrće na žaru ili vege pizzu i zbilja je teško za razumjeti da turistički radnici ne uzimaju u obzir da su vegetarijanci uglavnom ljudi dobre platežne moći te da im nije komplicirano ugoditi i za to normalno i naplatiti.

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s