Koliko je lako naučiti astrologiju?

1. Realno gledano, baš i nije. Najveći je problem što je na početku rijetko tko svjestan kako ne postoji samo jedna vrst astrologije, stoga niti bazično znanje ne može biti jednako. Početnik najčešće zgrabi prvu knjigu koja mu padne pod ruku, a takav površni pristup može napraviti mnogo štete. Ako ste temelje dobro svladali, svaka će se nadgradnja uklopiti na pravi način. U protivnom ćete kasnije imati ozbiljnih problema sve elemente povezati u smislenu cjelinu.

2. Nije poželjno brkati astrološke sustave. Dobro razmislite o tome kojom se vrstom astrologije želite baviti i odmah krenite s tim. Ako ste naklonjeni psihologiji, psihološka astrologija bit će pravi smjer za vas. Ljubitelji znanja i prognostičkih metoda najbolje da krenu prema tradicionalnoj astrologiji. Zanimaju li vas poslovanje i ekonomija, usmjerite se prema poslovnoj astrologiji. Za ljubitelje duhovnosti, indijska astrologija bit će odličan izbor. 

3. Želite li naučiti astrologiju kako treba, na početku je potrebno da budete načisto s motivom koji vas je do toga doveo. Što čvršći i čišći motiv, to će čvršće biti buduće znanje. Bitnost toga može vam u ovom trenutku izmicati. Iskreno, ni ja tome nisam polagao previše pažnje sve dok nisam doznao kako su se neki astrologijom počeli baviti kako bi fascinirali “komade”. Dakle, njih je najviše zanimalo da pomoću astrologije dođu u kontakt sa suprotnim spolom te da je koriste kao platformu za zavođenje. Astrologija je pri tom bila samo sredstvo do cilja, ne i put do kvalitetnije spoznaje.

4. Početnička bahatost je pogubna za klijente. Uvjerenost u vlastito “superznanje” vrlo će brzo poprimiti katastrofalne razmjere. Prije dosta godina čuo sam od jedne osobe kako joj je astrolog mrtav hladan rekao da će dobiti rak grla. Naravno da nije dobila rak grla jer ni izbliza nije dovoljno imati Saturn u Biku da bi se dobila takva boleština. Dakle, pazite što činite. Ne govorite klijentima prvo što vam padne na pamet jer vaše će bezosjećajne izjave ostaviti duboku brazdu u duši klijenta.

5. Ako ste u potpunosti shvatili prethodne četiri točke, možete se početi baviti astrologijom.

Oglasi

5 thoughts on “Koliko je lako naučiti astrologiju?

  1. felix kaže:

    Imo bi jedno pitanje… astrologija me odnedavno pocela zanimat i htijeo bi se pocet bavit s njom. Zanima me gdje mogu kupit porebne stvari zanima me tip gledanja u karte, znaci gdje mogu kupit karte i nac potrebnu litereturu za edukciju

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s