Dva ista horoskopa nećete naći

Svaka je astrološka karta jedinstvena. Ta se izjava može pročitati u brojnim knjigama astrološke literature, ali pokušajmo to malo produbiti. Nije stvar samo u tome kako je svatko od nas jedinstvena osoba. To je jasno samo po sebi. Bukvalno, svaka astrološka karta je jedinstvena. Ona ima svoje zakonitosti, “svoj život” te skrivene kodove funkcioniranja.

Jedini način da uđemo u te kodove jest propitivanje o datumima događaja. Primjerice, kada klijent spominje veliku ljubav svog života, neophodno je znati kada se dogodio susret s tom osobom, bolje rečeno kada je započela emocionalna veza. Taj podatak nam daje uvid u to koji je element horoskopa bio aktiviran, odnosno što ga je aktiviralo. Otkrićem toga postajemo sposobni detektirati “ljubavni kod” astrološke karte.

To se isto pravilo može primijeniti u svim smjerovima. Ako ste jednom doživjeli veći dobitak u igri na sreću, uvidom u astrološku sliku dana dobitka te uporedbom s natalnom kartom možete otkriti “kod dobitka”. Ima i manje sretnih životnih zbivanja. Razmatranje trenutka oboljenja koji vam je ostao u sjećanju, dobija se uvid u “kod bolesti i slabosti”.

Jasno, neupućenom razmatranje kodova neće previše značiti iz razloga što nije sposoban razlučiti bitno od sporednog. Također, izbjegavanjem razmatranja dostojanstva planeta te koncentriranjem isključivo na astrološke aspekte, lako je promašiti dešifriranje koda.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s