Igre bez granica

Ivana Šukera, aktualnog ministra financija poznaju svi, a ponajviše oni zabrinuti za gospodarsku budućnost zemlje. Očito su se njegovi “uspjesi” dojmili nadređenih jer je postavljen za potpredsjednika Vlade. Nagrađen je, dok zemlja pada na koljena pod pritiskom inflacije i još je građane dodatno uspio zadužiti za milijardu i pol dolara.

Ivan Šuker rođen je u vrijeme Škorpiona, a taj je znak često prisutan u hrvatskim političkim i financijskim krugovima. To nije problem sam po sebi, no problem je kada su planeti u Škorpionu negativno postavljeni prema ostalim nebeskim tijelima. U ovom slučaju imamo napet utjecaj prema Uranu u Lavu koji naglašava nepopustljivost i bahatost, dok se s druge strane ističe prekomjeran utjecaj Neptuna na planet Mars, što znači da čovjek ni od čega ne preže kako bi ostvario političke ciljeve. Gubljenje obraza ili izgovaranje neistine u tome je najmanji problem.

Sve dok traju političke igre bez granica, umjesto konkretnih iskoraka u gospodarstvu, diletanti će i dalje neometano igrati svoj monopoly.

Napomena: Objavljeno 20. studenog 2009. / Novi list / Prilog Lumen

Scan-091120-0001

Oglasi

One thought on “Igre bez granica

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s