Sit gladnome ne vjeruje

Nadan Vidošević, bivši kandidat za predsjednika države, a aktualni predsjednik HGK, pojavio se kao gost u emisiji “Nedjeljom u dva”. Teško se bilo otrgnuti dojmu kako je Nadan ovdje dijelom nastupio kao portparol Vlade. To i nije toliko sporna točka jer je i ranije s vladajućom strankom koketirao, međutim bura je u javnosti nastupila zbog njegove izjave: “Hrvatski narod je neobrazovan i nema radne navike jer živi na tuđi račun”.

Nadan Vidošević rođen je u znaku Vodenjaka, međutim najsnažniji planeti njegova horoskopa smjestili su se u znaku Jarca i Strijelca. Zanimljivo je što Nadan ima podznak u Škorpionu u kojem se smjestio karizmatični Neptun. Nema sumnje, što bilo da ovaj čovjek učini, sve se uvijek svodi na njegov dopadljivi izgled te neizostavne uzdahe žena, stoga mu je unaprijed sve oprošteno. Njegova sporna verbalna generalizacija o lijenosti hrvatskog naroda poklopila se s negativnim utjecajem Marsa na Sunce, Merkur, Neptun i tom kritikom zasigurno nije ništa dobrog učinio. Jedino što je uspio dokazati jest opravdanost narodne uzrečice kako sit gladnome ne vjeruje.

Napomena: Objavljeno 23. travnja 2010. / Novi list / Prilog: Novi list Plus

Scan-100424-0001

Oglasi

2 thoughts on “Sit gladnome ne vjeruje

  1. VeBee kaže:

    Da, upravo “sit gladnome ne vjeruje”, a pasala bi i ona “tko o poštenju ….” 🙂
    Jedino ti se s onim o izgledu i uzdasima žena – Tedi kud zabrija – ne da ne mogu složiti, nego …. đe ti viđe te i takve žene? :)) U spotovima, oko Nadana? 🙂

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s