Kome treba astrokartografija?

Osobama koje putuju ili posluju po svijetu (ili to u određenom trenutku namjeravaju učiniti). Imamo li u vidu sve veću europeizaciju i globalizaciju, nema sumnje kako se radi o metodi čije vrijeme tek dolazi. Integracijom zemalja u veću zajednicu, automatski se proširuju i mogućnosti djelovanja.

Na taj način studenti imaju širok izbor odabira fakulteta, a poslovni ljudi i radnici prošireno tržište. Pravi odabir zemljopisnog smjera postat će sve relevantnijim faktorom pri donošenju odluka. Sekundarno, astrokartografija može biti vrlo korisna astrolozima koji se zanimaju za kolektivna, odnosno mundana zbivanja (mundanu astrologiju).

Može li selidba na drugu lokaciju izmijeniti naš život?

Naravno da može. Ako živimo u zemlji u kojoj vlada visoka stopa nezaposlenosti te odselimo u neku zemlju koja ima daleko bolji standard i gdje se nudi više prilika za zaposlenje, automatski ćemo promijeniti i kvalitetu svog života. Iz perspektive astrokartografije – na nekim se zemljopisnim lokacijama astrološka karta može neusporedivo bolje izraziti, što znači da naše urođene osobine nalaze kvalitetnije područje izražavanja ili metaforički rečeno – “pale su” na plodnije tlo.

Kako izgleda ACG karta?

U biti se radi o zemljopisnoj karti na kojoj se nalaze iscrtane linije planeta u odnosu na sva četiri ugla (ASC, MC, DC, IC). Karta prikazuje jednostavan prikaz zemljopisnih lokacija na kojima možemo očekivati određena zbivanja ili iskustva (ovisno o kvaliteti planeta u karti događaja ili rođenja). Za primjer dajem kartu aktualnog američkog predsjednika Baracka Obame.

Napomena: Nije dozvoljeno rabiti tekstove bez poštivanja uvjeta Creative Commons licence.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s