Kako tumačiti ACG kartu?

Zanima li vas određena lokacija, potražite koje linije na ACG karti prolaze tim područjem i nakon toga potražite opise tih linija (čime ćemo se opširnije pozabaviti u narednim tekstovima) te razmotrite na koji se način ponuđena tumačenja mogu primijeniti na vašu konkretnu situaciju. Nikad nemojte gubiti iz vida da će vaša natalna karta uvijek biti osnovom svakog tumačenja.

Naznačeno u karti rođenja ACG ne može promijeniti, ali zato može potaknuti na djelovanje. Preseljenje ili aktivnost na lokaciji naznačenoj u ACG karti pomaže da bolje iskoristimo ono što smo dobili rođenjem. Kada pratite pojedinu planetarnu liniju, obavezno imajte na umu natalni položaj te planete i aspekte koje ona prima te tumačite u skladu s tim. 

Najmoćniji će utjecaj planeta uvijek biti blizu naznačenih linija u ACG karti, ali nema potrebe to mjeriti milimetarskim papirom. Utjecaj svake linije proširen je nekih dvjestotinjak kilometara (u malim zemljama poput Hrvatske, tih 200 kilometara mogu obuhvatiti dobar dio zemlje). Također, dobro je imati u vidu sljedeće – ukoliko vrijeme rođenja varira, varirat će i položaj linija na ACG karti.

Kada se linije planeta križaju (ili su blizu jedna drugoj) na ACG karti – to su vrlo moćna mjesta i valja ih uzeti u obzir. U slučaju da jedno takvo križanje linija padne usred oceana ili kakve pustare, to ne znači da vam je uporaba nepovratno propala. Utjecaj će (iako djelomice oslabljen) biti prisutan u bilo kojem području iste zemljopisne širine.

Također, nije nužno fizički boraviti na naznačenoj lokaciji da bi metoda ACG-a funkcionirala. Naime, moguće je uspostaviti različite vidove interakcija, posebice u svijetu kakav je danas (razvoj tehnologije nam u tome uvelike pomaže). S udaljenim mjestima možemo biti i komunikacijski povezani (internet, telefon), a gdje dopire komunikacija, tu se može uspostaviti svaki vid odnosa, bio on profesionalne ili privatne naravi.

Napomena: Nije dozvoljeno rabiti tekstove bez poštivanja uvjeta Creative Commons licence.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s