Astrološke konzultacije, kako im pristupiti

Svaki astrolog, prije ili kasnije, želi svoje znanje oploditi i ponuditi ga u vidu astroloških konzultacija. Daleko od toga da sve ponude zaslužuju povjerenje, posebice zato što na internetu ima svega pa bilo tko može nuditi astrološke usluge.

Realno gledano, astrologa je najlakše procijeniti na temelju onog što piše na svojim stranicama. Ako je riječ isključivo o prezentaciji astroloških usluga, to nije dovoljno jer je to reklama bez sadržaja. Dakle, treba čitati što astrolog piše. Ako na njegove tekstove reagirate s povjerenjem, tada je to prava osoba kojoj se trebate obratiti za astrološki savjet.

Look-in-the-skyCPristup konzultacijama također treba shvatiti na pravi način. Kao prvo, kad se obraćate astrologu morate biti svjesni da se niste obratili vidovnjaku koji će sjetnim pogledom u daljinu odgonetnuti što vas muči. Drugo, ono što vas brine trebate izgovoriti razumljivim riječima, kao što to prirodno činite kada posjetite bilo kojeg savjetnika ili stručnjaka. 

Nadalje, ni izreći pitanja na koja želite odgovor nije dovoljno. Budući je svatko od nas jedinstven, ta jedinstvenost ima svoje zakonitosti koje je potrebno istražiti. Primjerice, astrologu postavite pitanje “kad će doći ljubav moja”. Da bi vam on mogao odgovoriti, morate ukratko opisati dosadašnji ljubavni život i potkrijepiti ga datumima. Za početak, poželjno je dobiti informaciju o tome da li ste u braku, jeste li razvedeni, imate li djece. Što se samih datuma tiče, važno je znati kada su počele prijašnje veze ili brakovi, također i kada su završili.

Slično treba pristupiti i svim ostalim pitanjima. Ako je riječ o poslu, dobro je znati datume početka i/ili završetka radnog odnosa. Nadalje, ako vas zanima astrokartografija i želite znati koja bi zemlja bila dobar izbor za vas, koristan bi bio poneki datum kad ste putovali u inozemstvo.

Istraživačkim pristupom astrologiji moguće je steći uvid u jedinstvene kodove po kojima pojedina astrološka karta funkcionira. Mnogi misle kako to funkcionira samim pogledom astrologa na nju, ali to baš i nije tako jer katkad i vrijeme rođenja s kojim baratamo nije posve točno. Kako bilo, studioznim se pristupom astrološkim pitanjima produbljuje uvid u problem, a što je najvažnije, uvelike se poboljšava uspješnost prognoze.

Oglasi

3 thoughts on “Astrološke konzultacije, kako im pristupiti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s