Komentari su sada postavljeni na Off

Odlučili smo isključiti komentare Asterzina te time potaknuti komentiranje na našem Facebook Pageu. Smatramo da nema previše smisla koristiti višestruke platforme komentiranja jer se događa suvišna disperzija sadržaja, a kojeg je na taj način mnogo teže pratiti. Najpametnije je da svi komentari i/ili lajkovi budu na jednom mjestu, a što može biti bolje od Facebooka, budući su rijetke osobe koje nisu istovremeno i korisnici te društvene mreže.

Kao što se može vidjeti pri vrhu svake stranice, tamo se nalaze tri logotipa, odnosno tri načina na koji se mogu pratiti objave sadržaja. Prvi je putem Twittera, drugi putem spomenutog Facebook Pagea i treći putem RSS-a. Želja nam je potaknuti vas da nam se javljate na Twitter i Facebook jer je to u današnja tehno-mobilna vremena najlakše, budući već skoro svaki pojedinac posjeduje pametni telefon koji mu to omogućuje.

Neovisno o tome, pri svakoj budućoj objavi će se na dnu teksta nalaziti sljedeće:

Za komentare svratite na Facebook!

Kliknite i naći ćete se gdje treba. Jasno, kod starijih tekstova to neće biti prisutno, ali svratite li na Facebook Page i malo zaskrolate prema niže, čak niti to ne mora biti problem Smiješak

Oglasi