Astrologija bez suza

Upravo sam objavio knjigu “Astrologija bez suza”. Riječ je o početnici kojoj je zadatak izgradnja čvrstih temelja astrologije. Neki od nas nisu imali sreću započeti se baviti astrologijom na pravi način pa su temelje morali obnavljati kasnije, što je, naravno, puno teže. Kako vam se ne bi dogodio isti problem, pomoći će ova knjiga.

Knjiga “Astrologija bez suza” spontano je nastajala kroz niz godina bavljenja astrologijom, odnosno pisanja astroloških tekstova po raznim publikacijama.

Okosnica joj je serija astrološko-edukativnih tekstova (idealna za početnike) publiciranih u magazinu “Zvijezde” između 2004. i 2006. godine. Dio serije objavljen je i u prilogu Novog lista pod imenom “Zvijezde & ljudi” tijekom druge polovice 2006. godine. Osim toga, knjiga se dijelom oslanja i na izvore koji su pisani ranije, odnosno sredinom devedesetih prošlog stoljeća.

Bilo je krajnje vrijeme da publiciram astrološku početnicu u kojoj ću se truditi pojasniti pojmove koji se pojavljuju u astrologiji i time potaknuti tebe čitatelju da uspostaviš simboličku komunikaciju s unutrašnjim bićem, kao što su to brojni prije tebe uradili.

Knjiga je publicirana na Smashwordsu, dostupna je u brojnim digitalnim formatima i nalazi se ovdje!

U zadnjih ste pola godine mogli primijetiti da je ovo treća knjiga u nizu. Prva je bila astrološka knjiga 35 zlatnih…, druga zbirka metafizičke poezije Krila Griffina. Sve se tri knjige sad nalaze na Smashwordsu. Prve dvije su besplatne, treća nije. No, njena je cijena simbolična i treba je shvatiti kao stimulaciju za trud, odnosno donaciju. Jasno, planiram publicirati još knjiga, ali o tom potom Smiješak

Za komentare svratite na Facebook!

Oglasi